Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3696
Title: ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТУ З ВИКОРИСТАННЯМ ЖИТНЬОГО БОРОШНА
Authors: Карпенко, А. Л.
Keywords: борошняні кондитерські вироби
бісквітні вироби
структурно-механічні властивості
органолептичні властивості
житнє борошно
Issue Date: 29-Oct-2014
Abstract: Борошняні кондитерські вироби мають велике значення у харчуванні населення. У сучасних умовах поряд із забезпеченням високої якості кондитерських виробів висувається нагальна необхідність у розширенні й поновленні їх асортименту. Серед усього розмаїття борошняних кондитерських виробів все більшу популярність здобувають бісквітні вироби. Вони складаються лише з декількох інгредієнтів, які в свою чергу дозволяють регулювати хімічний склад і харчову цінність виробу в цілому. Бісквітні напівфабрикати, використовувані для виробництва рулетів, тортів і тістечок повинні володіти різними структурно-механічними та органолептичними властивостями.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3696
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Karpenko.docx13,42 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.