Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3696
Title: | ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТУ З ВИКОРИСТАННЯМ ЖИТНЬОГО БОРОШНА |
Authors: | Карпенко, А. Л. |
Keywords: | борошняні кондитерські вироби бісквітні вироби структурно-механічні властивості органолептичні властивості житнє борошно |
Issue Date: | 29-Oct-2014 |
Abstract: | Борошняні кондитерські вироби мають велике значення у харчуванні населення. У сучасних умовах поряд із забезпеченням високої якості кондитерських виробів висувається нагальна необхідність у розширенні й поновленні їх асортименту. Серед усього розмаїття борошняних кондитерських виробів все більшу популярність здобувають бісквітні вироби. Вони складаються лише з декількох інгредієнтів, які в свою чергу дозволяють регулювати хімічний склад і харчову цінність виробу в цілому. Бісквітні напівфабрикати, використовувані для виробництва рулетів, тортів і тістечок повинні володіти різними структурно-механічними та органолептичними властивостями. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3696 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Karpenko.docx | 13,42 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.