Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3696
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпенко, А. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2014-10-29T07:44:22Z | - |
dc.date.available | 2014-10-29T07:44:22Z | - |
dc.date.issued | 2014-10-29 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3696 | - |
dc.description.abstract | Борошняні кондитерські вироби мають велике значення у харчуванні населення. У сучасних умовах поряд із забезпеченням високої якості кондитерських виробів висувається нагальна необхідність у розширенні й поновленні їх асортименту. Серед усього розмаїття борошняних кондитерських виробів все більшу популярність здобувають бісквітні вироби. Вони складаються лише з декількох інгредієнтів, які в свою чергу дозволяють регулювати хімічний склад і харчову цінність виробу в цілому. Бісквітні напівфабрикати, використовувані для виробництва рулетів, тортів і тістечок повинні володіти різними структурно-механічними та органолептичними властивостями. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk_UK |
dc.subject | бісквітні вироби | uk_UK |
dc.subject | структурно-механічні властивості | uk_UK |
dc.subject | органолептичні властивості | uk_UK |
dc.subject | житнє борошно | uk_UK |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ БІСКВІТУ З ВИКОРИСТАННЯМ ЖИТНЬОГО БОРОШНА | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Karpenko.docx | 13,42 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.