Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3690
Название: | ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СТРАВ |
Авторы: | Гончар, Д. О. |
Ключевые слова: | технологія виробництва солодкі страви десертністрави харчова цінність солодких страв |
Дата публикации: | 28-окт-2014 |
Краткий осмотр (реферат): | Солодкі страви подають наприкінці обіду або вечері на десерт, тому їх ще називають десертними стравами, інколи їх включають у меню сніданку. Харчова цінність солодких страв залежить від харчової цінності продуктів, що входять до їх складу. До складу деяких солодких страв входять молочні продукти – молоко, вершки, сметана, вершкове масло, сир, а також яйця, крупи, багаті на білки й жири. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/3690 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gonchar.docx | 13,97 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.