Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3690
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГончар, Д. О.-
dc.date.accessioned2014-10-28T08:14:01Z-
dc.date.available2014-10-28T08:14:01Z-
dc.date.issued2014-10-28-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3690-
dc.description.abstractСолодкі страви подають наприкінці обіду або вечері на десерт, тому їх ще називають десертними стравами, інколи їх включають у меню сніданку. Харчова цінність солодких страв залежить від харчової цінності продуктів, що входять до їх складу. До складу деяких солодких страв входять молочні продукти – молоко, вершки, сметана, вершкове масло, сир, а також яйця, крупи, багаті на білки й жири.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UK
dc.subjectсолодкі стравиuk_UK
dc.subjectдесертністравиuk_UK
dc.subjectхарчова цінність солодких стравuk_UK
dc.titleТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СТРАВuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gonchar.docx13,97 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.