Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3690
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гончар, Д. О. | - |
dc.date.accessioned | 2014-10-28T08:14:01Z | - |
dc.date.available | 2014-10-28T08:14:01Z | - |
dc.date.issued | 2014-10-28 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3690 | - |
dc.description.abstract | Солодкі страви подають наприкінці обіду або вечері на десерт, тому їх ще називають десертними стравами, інколи їх включають у меню сніданку. Харчова цінність солодких страв залежить від харчової цінності продуктів, що входять до їх складу. До складу деяких солодких страв входять молочні продукти – молоко, вершки, сметана, вершкове масло, сир, а також яйця, крупи, багаті на білки й жири. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | технологія виробництва | uk_UK |
dc.subject | солодкі страви | uk_UK |
dc.subject | десертністрави | uk_UK |
dc.subject | харчова цінність солодких страв | uk_UK |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СТРАВ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gonchar.docx | 13,97 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.