Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3690
Title: ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СТРАВ
Authors: Гончар, Д. О.
Keywords: технологія виробництва
солодкі страви
десертністрави
харчова цінність солодких страв
Issue Date: 28-Oct-2014
Abstract: Солодкі страви подають наприкінці обіду або вечері на десерт, тому їх ще називають десертними стравами, інколи їх включають у меню сніданку. Харчова цінність солодких страв залежить від харчової цінності продуктів, що входять до їх складу. До складу деяких солодких страв входять молочні продукти – молоко, вершки, сметана, вершкове масло, сир, а також яйця, крупи, багаті на білки й жири.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3690
Appears in Collections:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gonchar.docx13,97 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.