Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3690
Title: | ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СТРАВ |
Authors: | Гончар, Д. О. |
Keywords: | технологія виробництва солодкі страви десертністрави харчова цінність солодких страв |
Issue Date: | 28-Oct-2014 |
Abstract: | Солодкі страви подають наприкінці обіду або вечері на десерт, тому їх ще називають десертними стравами, інколи їх включають у меню сніданку. Харчова цінність солодких страв залежить від харчової цінності продуктів, що входять до їх складу. До складу деяких солодких страв входять молочні продукти – молоко, вершки, сметана, вершкове масло, сир, а також яйця, крупи, багаті на білки й жири. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3690 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Gonchar.docx | 13,97 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.