Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3690
Назва: | ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СТРАВ |
Автори: | Гончар, Д. О. |
Ключові слова: | технологія виробництва солодкі страви десертністрави харчова цінність солодких страв |
Дата публікації: | 28-жов-2014 |
Короткий огляд (реферат): | Солодкі страви подають наприкінці обіду або вечері на десерт, тому їх ще називають десертними стравами, інколи їх включають у меню сніданку. Харчова цінність солодких страв залежить від харчової цінності продуктів, що входять до їх складу. До складу деяких солодких страв входять молочні продукти – молоко, вершки, сметана, вершкове масло, сир, а також яйця, крупи, багаті на білки й жири. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3690 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gonchar.docx | 13,97 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.