Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3690
Назва: ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СТРАВ
Автори: Гончар, Д. О.
Ключові слова: технологія виробництва
солодкі страви
десертністрави
харчова цінність солодких страв
Дата публікації: 28-жов-2014
Короткий огляд (реферат): Солодкі страви подають наприкінці обіду або вечері на десерт, тому їх ще називають десертними стравами, інколи їх включають у меню сніданку. Харчова цінність солодких страв залежить від харчової цінності продуктів, що входять до їх складу. До складу деяких солодких страв входять молочні продукти – молоко, вершки, сметана, вершкове масло, сир, а також яйця, крупи, багаті на білки й жири.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3690
Розташовується у зібраннях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gonchar.docx13,97 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.