Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3690
Название: ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА СОЛОДКИХ СТРАВ
Авторы: Гончар, Д. О.
Ключевые слова: технологія виробництва
солодкі страви
десертністрави
харчова цінність солодких страв
Дата публикации: 28-окт-2014
Краткий осмотр (реферат): Солодкі страви подають наприкінці обіду або вечері на десерт, тому їх ще називають десертними стравами, інколи їх включають у меню сніданку. Харчова цінність солодких страв залежить від харчової цінності продуктів, що входять до їх складу. До складу деяких солодких страв входять молочні продукти – молоко, вершки, сметана, вершкове масло, сир, а також яйця, крупи, багаті на білки й жири.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/3690
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Gonchar.docx13,97 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.