Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3659
Title: | ТЕХНОЛОГІЯ КЕКСІВ ІЗ ПРОРОЩЕНОГО ЗЕРНА |
Authors: | Більченко, Ю. Ю. |
Keywords: | технологія кексів пророщено зерно харчова та біологічна цінность |
Issue Date: | 27-Oct-2014 |
Abstract: | Асортимент кексів, що виробляються в наший країні, складає декілька десятків різних на вигляд, смак і поживність сортів. Це пояснюється тим, що борошняні кондитерські вироби виробляють з борошна різних видів і сортів, за неоднаковими рецептурами та із застосуванням різноманітних технологічних операцій. Відповідно до сучасних тенденцій асортимент кексів повинен бути розширений випуском виробів підвищеної якості, харчової та біологічної цінності, профілактичного, функціонального та лікувального призначення. Для виробництва таких виробів використовують спеціальні комбіновані борошняні суміші з висівками, вітамінно-мінеральними компонентами, подрібненим і розплющеним зерном. Для підвищення харчової та біологічної цінності цих виробів і створення продуктів лікувально-профілактичного призначення, останнім часом особливою популярністю користується пророщене зерно, в якому зберігаються всі вітаміни, а також значна частина білкових і мінеральних речовин, закладених в нього природою. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3659 |
Appears in Collections: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bilychenko.docx | 13 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.