Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3659
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Більченко, Ю. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2014-10-27T09:21:30Z | - |
dc.date.available | 2014-10-27T09:21:30Z | - |
dc.date.issued | 2014-10-27 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3659 | - |
dc.description.abstract | Асортимент кексів, що виробляються в наший країні, складає декілька десятків різних на вигляд, смак і поживність сортів. Це пояснюється тим, що борошняні кондитерські вироби виробляють з борошна різних видів і сортів, за неоднаковими рецептурами та із застосуванням різноманітних технологічних операцій. Відповідно до сучасних тенденцій асортимент кексів повинен бути розширений випуском виробів підвищеної якості, харчової та біологічної цінності, профілактичного, функціонального та лікувального призначення. Для виробництва таких виробів використовують спеціальні комбіновані борошняні суміші з висівками, вітамінно-мінеральними компонентами, подрібненим і розплющеним зерном. Для підвищення харчової та біологічної цінності цих виробів і створення продуктів лікувально-профілактичного призначення, останнім часом особливою популярністю користується пророщене зерно, в якому зберігаються всі вітаміни, а також значна частина білкових і мінеральних речовин, закладених в нього природою. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | технологія кексів | uk_UK |
dc.subject | пророщено зерно | uk_UK |
dc.subject | харчова та біологічна цінность | uk_UK |
dc.title | ТЕХНОЛОГІЯ КЕКСІВ ІЗ ПРОРОЩЕНОГО ЗЕРНА | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bilychenko.docx | 13 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.