Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3554
Название: ФОРМУВАННЯ ЦІЛЕЙ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ДО ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Авторы: Лазарєва, Т. А.
Ключевые слова: інженер – технолог
харчова галузь
Дата публикации: 16-окт-2014
Краткий осмотр (реферат): Однією з основних задач розробки методичної системи професійної підготовки майбутніх інженерів – технологів харчової галузі до творчої діяльності є розробка цілей навчальної діяльності. Цілі освіти конкретизується через тріаду цілей навчання, розвитку та виховання. Цілями професійного навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої діяльності є засвоєння професійних знань, формування умінь та навичок професійної творчої діяльності, практичне оволодіння методами, засобами та формами творчої діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/3554
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Lazareva.docx13,23 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.