Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3554
Title: ФОРМУВАННЯ ЦІЛЕЙ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ДО ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Authors: Лазарєва, Т. А.
Keywords: інженер – технолог
харчова галузь
Issue Date: 16-Oct-2014
Abstract: Однією з основних задач розробки методичної системи професійної підготовки майбутніх інженерів – технологів харчової галузі до творчої діяльності є розробка цілей навчальної діяльності. Цілі освіти конкретизується через тріаду цілей навчання, розвитку та виховання. Цілями професійного навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої діяльності є засвоєння професійних знань, формування умінь та навичок професійної творчої діяльності, практичне оволодіння методами, засобами та формами творчої діяльності.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3554
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lazareva.docx13,23 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.