Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3554
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛазарєва, Т. А.-
dc.date.accessioned2014-10-16T09:31:19Z-
dc.date.available2014-10-16T09:31:19Z-
dc.date.issued2014-10-16-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3554-
dc.description.abstractОднією з основних задач розробки методичної системи професійної підготовки майбутніх інженерів – технологів харчової галузі до творчої діяльності є розробка цілей навчальної діяльності. Цілі освіти конкретизується через тріаду цілей навчання, розвитку та виховання. Цілями професійного навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої діяльності є засвоєння професійних знань, формування умінь та навичок професійної творчої діяльності, практичне оволодіння методами, засобами та формами творчої діяльності.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectінженер – технологuk_UK
dc.subjectхарчова галузьuk_UK
dc.titleФОРМУВАННЯ ЦІЛЕЙ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ДО ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Lazareva.docx13,23 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.