Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3554
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лазарєва, Т. А. | - |
dc.date.accessioned | 2014-10-16T09:31:19Z | - |
dc.date.available | 2014-10-16T09:31:19Z | - |
dc.date.issued | 2014-10-16 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3554 | - |
dc.description.abstract | Однією з основних задач розробки методичної системи професійної підготовки майбутніх інженерів – технологів харчової галузі до творчої діяльності є розробка цілей навчальної діяльності. Цілі освіти конкретизується через тріаду цілей навчання, розвитку та виховання. Цілями професійного навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої діяльності є засвоєння професійних знань, формування умінь та навичок професійної творчої діяльності, практичне оволодіння методами, засобами та формами творчої діяльності. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | інженер – технолог | uk_UK |
dc.subject | харчова галузь | uk_UK |
dc.title | ФОРМУВАННЯ ЦІЛЕЙ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ДО ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lazareva.docx | 13,23 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.