Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3541
Назва: | УЗАГАЛЬНЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ З ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА ТА М'ЯСОПРОДУКТІВ |
Автори: | Ільмінська, О. О. |
Ключові слова: | м'ясоперероблювальна галузь м’ясо м’ясопродукти |
Дата публікації: | 15-жов-2014 |
Короткий огляд (реферат): | Розвиток м’ясної галузі, постійне залучення нових провідних технологій, обладнання та сировини дозволяють впевнено збільшувати асортимент продукції, що виробляється. В той же час виникає необхідність у висококваліфікованих працівниках, що здатні працювати з новим обладнанням, вести нові технологічні процеси та постійно їх удосконалювати. Це в першу чергу повинне знаходити своє відображення у змісті навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі з технології м'яса та м'ясопродуктів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/3541 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ilmincka.docx | 13,57 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.