Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3541
Назва: УЗАГАЛЬНЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ З ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА ТА М'ЯСОПРОДУКТІВ
Автори: Ільмінська, О. О.
Ключові слова: м'ясоперероблювальна галузь
м’ясо
м’ясопродукти
Дата публікації: 15-жов-2014
Короткий огляд (реферат): Розвиток м’ясної галузі, постійне залучення нових провідних технологій, обладнання та сировини дозволяють впевнено збільшувати асортимент продукції, що виробляється. В той же час виникає необхідність у висококваліфікованих працівниках, що здатні працювати з новим обладнанням, вести нові технологічні процеси та постійно їх удосконалювати. Це в першу чергу повинне знаходити своє відображення у змісті навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі з технології м'яса та м'ясопродуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3541
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ilmincka.docx13,57 kBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.