Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3541
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ільмінська, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2014-10-15T09:28:23Z | - |
dc.date.available | 2014-10-15T09:28:23Z | - |
dc.date.issued | 2014-10-15 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3541 | - |
dc.description.abstract | Розвиток м’ясної галузі, постійне залучення нових провідних технологій, обладнання та сировини дозволяють впевнено збільшувати асортимент продукції, що виробляється. В той же час виникає необхідність у висококваліфікованих працівниках, що здатні працювати з новим обладнанням, вести нові технологічні процеси та постійно їх удосконалювати. Це в першу чергу повинне знаходити своє відображення у змісті навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі з технології м'яса та м'ясопродуктів. | uk_UK |
dc.description.sponsorship | УІПА | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | м'ясоперероблювальна галузь | uk_UK |
dc.subject | м’ясо | uk_UK |
dc.subject | м’ясопродукти | uk_UK |
dc.title | УЗАГАЛЬНЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ З ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА ТА М'ЯСОПРОДУКТІВ | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ilmincka.docx | 13,57 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.