Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3541
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІльмінська, О. О.-
dc.date.accessioned2014-10-15T09:28:23Z-
dc.date.available2014-10-15T09:28:23Z-
dc.date.issued2014-10-15-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3541-
dc.description.abstractРозвиток м’ясної галузі, постійне залучення нових провідних технологій, обладнання та сировини дозволяють впевнено збільшувати асортимент продукції, що виробляється. В той же час виникає необхідність у висококваліфікованих працівниках, що здатні працювати з новим обладнанням, вести нові технологічні процеси та постійно їх удосконалювати. Це в першу чергу повинне знаходити своє відображення у змісті навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі з технології м'яса та м'ясопродуктів.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectм'ясоперероблювальна галузьuk_UK
dc.subjectм’ясоuk_UK
dc.subjectм’ясопродуктиuk_UK
dc.titleУЗАГАЛЬНЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ З ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА ТА М'ЯСОПРОДУКТІВuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ilmincka.docx13,57 kBMicrosoft Word XMLПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.