Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3541
Title: УЗАГАЛЬНЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ З ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА ТА М'ЯСОПРОДУКТІВ
Authors: Ільмінська, О. О.
Keywords: м'ясоперероблювальна галузь
м’ясо
м’ясопродукти
Issue Date: 15-Oct-2014
Abstract: Розвиток м’ясної галузі, постійне залучення нових провідних технологій, обладнання та сировини дозволяють впевнено збільшувати асортимент продукції, що виробляється. В той же час виникає необхідність у висококваліфікованих працівниках, що здатні працювати з новим обладнанням, вести нові технологічні процеси та постійно їх удосконалювати. Це в першу чергу повинне знаходити своє відображення у змісті навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі з технології м'яса та м'ясопродуктів.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3541
Appears in Collections:Наукові видання (Факультет технологічний)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ilmincka.docx13,57 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.