Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3253
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНедосєкова, Н. С.-
dc.date.accessioned2014-03-06T12:17:52Z-
dc.date.available2014-03-06T12:17:52Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПроблеми сучасної педагогічної освіти. Серія: Педагогіка і психологія. - Збірник статей:-Ялта: РВВ КГУ, 2011. - Вип. 31. - Ч.2. - С. 209-215uk_UK
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3253-
dc.description.abstractВ умовах економічної кризи в державі суспільство ставить перед системою вищої освіти великі вимоги щодо рівня підготовки спеціалістів – інженерів-педагогів харчового профілю. Майбутній спеціаліст повинен бути творчою особистістю, креативно підходити до розв’язання поставлених завдань. Підготовка такого фахівця у інженерно-педагогічному ВНЗ починається вже з першого курсу під час виробничого навчання. То ж нами було визначено вимоги, що ставляться до дисципліни «Виробниче навчання». Крім того виділено завдання виробничого навчання, розв’язання яких сприятиме формуванню компетентного фахівця.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherПроблеми сучасної педагогічної освітиuk_UK
dc.relation.ispartofseriesПедагогіка і психологія;Вип. 31. - Ч.2.-
dc.subjectінженер-педагогuk_UK
dc.subjectвиробниче навчанняuk_UK
dc.subjectтворча особистістьuk_UK
dc.subjectкваліфікаційні характеристикиuk_UK
dc.subjectтворча компетентністьuk_UK
dc.titleМЕТА ТА ЗАВДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ» У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Nedosekova_article_8.doc67 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.