Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3253
Назва: МЕТА ТА ЗАВДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ» У ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОГО ПРОФІЛЮ
Автори: Недосєкова, Н. С.
Ключові слова: інженер-педагог
виробниче навчання
творча особистість
кваліфікаційні характеристики
творча компетентність
Дата публікації: 2011
Видавництво: Проблеми сучасної педагогічної освіти
Бібліографічний опис: Проблеми сучасної педагогічної освіти. Серія: Педагогіка і психологія. - Збірник статей:-Ялта: РВВ КГУ, 2011. - Вип. 31. - Ч.2. - С. 209-215
Серія/номер: Педагогіка і психологія;Вип. 31. - Ч.2.
Короткий огляд (реферат): В умовах економічної кризи в державі суспільство ставить перед системою вищої освіти великі вимоги щодо рівня підготовки спеціалістів – інженерів-педагогів харчового профілю. Майбутній спеціаліст повинен бути творчою особистістю, креативно підходити до розв’язання поставлених завдань. Підготовка такого фахівця у інженерно-педагогічному ВНЗ починається вже з першого курсу під час виробничого навчання. То ж нами було визначено вимоги, що ставляться до дисципліни «Виробниче навчання». Крім того виділено завдання виробничого навчання, розв’язання яких сприятиме формуванню компетентного фахівця.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/3253
Розташовується у зібраннях:Наукові видання (Навчально-науковий професійно педагогічний інститут)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Nedosekova_article_8.doc67 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.