Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3120
Title: | ФОРМУВАННЯ ЦІЛЕЙ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ДО НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ |
Other Titles: | Formation of Purposes of Training Engineers of Food Industry to Research Activities |
Authors: | Лазарєва, Т. А. Lazareva, T. |
Keywords: | научно-исследовательская деятельность инженер-технолог пищевой отрасли разработка и усовершенствование пищевых продуктов технологий и оборудования, цели профессиональной подготовки компетентностный подход знания умения профессионально важные качества research and development engineer food industry to develop and improve food products technologies and equipment training objectives competence approach knowledge skills professionally important qualities |
Issue Date: | 2013 |
Abstract: | This article established the actual problem of training engineers of food industry to research activities. It is proved and developed learning objectives for future professionals. The role of competence approach in shaping the purposes of training engineers in research activities is defined. The knowledge, skills and professionally important qualities that make up the research competence of the future engineer food industry are established. В статье выявлена актуальная проблема профессиональной подготовки инженеров- технологов пищевой отрасли к научно-исследовательской деятельности, а именно обоснование и разработка целей обучения будущих специалистов. Установлено, что в процессе формирования целей профессиональной подготовки инженеров-технологов к научно-исследовательской деятельности необходимо опираться на компетентностный подход. При этом устанавливают знания, умения и профессионально важные качества, которые составляют научно-исследовательскую компетенцию будущего инженера-технолога пищевой отрасли. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3120 |
ISSN: | 2074-8922 |
Appears in Collections: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.