Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3120
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лазарєва, Т. А. | - |
dc.contributor.author | Lazareva, T. | - |
dc.date.accessioned | 2014-02-17T11:45:31Z | - |
dc.date.available | 2014-02-17T11:45:31Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Лазарєва Т. А. Формування цілей професійної підготовки інженерів-технологів харчової галузі до науково-дослідної діяльності / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 40-41. - С. 69-74. | - |
dc.identifier.issn | 2074-8922 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3120 | - |
dc.description.abstract | This article established the actual problem of training engineers of food industry to research activities. It is proved and developed learning objectives for future professionals. The role of competence approach in shaping the purposes of training engineers in research activities is defined. The knowledge, skills and professionally important qualities that make up the research competence of the future engineer food industry are established. В статье выявлена актуальная проблема профессиональной подготовки инженеров- технологов пищевой отрасли к научно-исследовательской деятельности, а именно обоснование и разработка целей обучения будущих специалистов. Установлено, что в процессе формирования целей профессиональной подготовки инженеров-технологов к научно-исследовательской деятельности необходимо опираться на компетентностный подход. При этом устанавливают знания, умения и профессионально важные качества, которые составляют научно-исследовательскую компетенцию будущего инженера-технолога пищевой отрасли. | uk_UK |
dc.description.abstract | У статті встановлено актуальну проблему професійної підготовки інженерівтехнологів харчової галузі до науково-дослідної діяльності, а саме обґрунтування та розробку цілей навчання майбутніх фахівців. Визначено, що в процесі формування цілей професійної підготовки інженерів-технологів до науково-дослідної діяльності слід застосовувати компетентісний підхід. За цих умов встановлюють перелік знань, умінь та професійно важливих якостей, що складають науково-дослідну компетенцію майбутнього інженера-технолога харчової галузі. | - |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | научно-исследовательская деятельность | uk_UK |
dc.subject | инженер-технолог пищевой отрасли | uk_UK |
dc.subject | разработка и усовершенствование пищевых продуктов | uk_UK |
dc.subject | технологий и оборудования, цели профессиональной подготовки | uk_UK |
dc.subject | компетентностный подход | uk_UK |
dc.subject | знания | uk_UK |
dc.subject | умения | uk_UK |
dc.subject | профессионально важные качества | uk_UK |
dc.subject | research and development | uk_UK |
dc.subject | engineer food industry to develop and improve food products | uk_UK |
dc.subject | technologies and equipment | uk_UK |
dc.subject | training objectives | uk_UK |
dc.subject | competence approach | uk_UK |
dc.subject | knowledge | uk_UK |
dc.subject | skills | uk_UK |
dc.subject | professionally important qualities | uk_UK |
dc.subject | науково-дослідна діяльність | - |
dc.subject | інженер-технолог харчової галузі | - |
dc.subject | розробка та вдосконалення харчових продуктів | - |
dc.subject | технологій та обладнання | - |
dc.subject | цілі професійної підготовки | - |
dc.subject | компетентісний підхід | - |
dc.subject | знання | - |
dc.subject | уміння | - |
dc.subject | професійно важливі якості | - |
dc.title | ФОРМУВАННЯ ЦІЛЕЙ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ДО НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ | uk_UK |
dc.title.alternative | Formation of Purposes of Training Engineers of Food Industry to Research Activities | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
12.pdf | 287,84 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.