Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3120
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛазарєва, Т. А.-
dc.contributor.authorLazareva, T.-
dc.date.accessioned2014-02-17T11:45:31Z-
dc.date.available2014-02-17T11:45:31Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЛазарєва Т. А. Формування цілей професійної підготовки інженерів-технологів харчової галузі до науково-дослідної діяльності / Т. А. Лазарєва // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 40-41. - С. 69-74.-
dc.identifier.issn2074-8922-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3120-
dc.description.abstractThis article established the actual problem of training engineers of food industry to research activities. It is proved and developed learning objectives for future professionals. The role of competence approach in shaping the purposes of training engineers in research activities is defined. The knowledge, skills and professionally important qualities that make up the research competence of the future engineer food industry are established. В статье выявлена актуальная проблема профессиональной подготовки инженеров- технологов пищевой отрасли к научно-исследовательской деятельности, а именно обоснование и разработка целей обучения будущих специалистов. Установлено, что в процессе формирования целей профессиональной подготовки инженеров-технологов к научно-исследовательской деятельности необходимо опираться на компетентностный подход. При этом устанавливают знания, умения и профессионально важные качества, которые составляют научно-исследовательскую компетенцию будущего инженера-технолога пищевой отрасли.uk_UK
dc.description.abstractУ статті встановлено актуальну проблему професійної підготовки інженерівтехнологів харчової галузі до науково-дослідної діяльності, а саме обґрунтування та розробку цілей навчання майбутніх фахівців. Визначено, що в процесі формування цілей професійної підготовки інженерів-технологів до науково-дослідної діяльності слід застосовувати компетентісний підхід. За цих умов встановлюють перелік знань, умінь та професійно важливих якостей, що складають науково-дослідну компетенцію майбутнього інженера-технолога харчової галузі.-
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectнаучно-исследовательская деятельностьuk_UK
dc.subjectинженер-технолог пищевой отраслиuk_UK
dc.subjectразработка и усовершенствование пищевых продуктовuk_UK
dc.subjectтехнологий и оборудования, цели профессиональной подготовкиuk_UK
dc.subjectкомпетентностный подходuk_UK
dc.subjectзнанияuk_UK
dc.subjectуменияuk_UK
dc.subjectпрофессионально важные качестваuk_UK
dc.subjectresearch and developmentuk_UK
dc.subjectengineer food industry to develop and improve food productsuk_UK
dc.subjecttechnologies and equipmentuk_UK
dc.subjecttraining objectivesuk_UK
dc.subjectcompetence approachuk_UK
dc.subjectknowledgeuk_UK
dc.subjectskillsuk_UK
dc.subjectprofessionally important qualitiesuk_UK
dc.subjectнауково-дослідна діяльність-
dc.subjectінженер-технолог харчової галузі-
dc.subjectрозробка та вдосконалення харчових продуктів-
dc.subjectтехнологій та обладнання-
dc.subjectцілі професійної підготовки-
dc.subjectкомпетентісний підхід-
dc.subjectзнання-
dc.subjectуміння-
dc.subjectпрофесійно важливі якості-
dc.titleФОРМУВАННЯ ЦІЛЕЙ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ДО НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ ДІЯЛЬНОСТІuk_UK
dc.title.alternativeFormation of Purposes of Training Engineers of Food Industry to Research Activitiesuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
12.pdf287,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.