Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3110
Название: ВИЗНАЧЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА ТА М'ЯСОПРОДУКТІВ
Другие названия: Determination of Training Future Professionals of Food Technology of Meat and Meat Products
Авторы: Ільмінська, О. О.
Ilminska, O.
Ключевые слова: technology of meat
meat products
meat canned foods
engineer food processing
learning
технология мяса
мясопродуктов
мясных баночных консервов
инженер-технолог пищевой промышленности
содержание обучения
модель содержания
параметры
technology of meat
meat products
meat canned foods
engineer food processing
learning
технология мяса
мясопродуктов
мясных баночных консервов
содержание обучения
инженер-технолог пищевой промышленности
модель содержания
параметры
технологія м'яса
технологія м'ясопродуктів
технологія м'ясних банкових консервів
інженер-технолог харчової промисловості
зміст навчання
модель змісту
параметри
Дата публикации: 2013
Издательство: Українська інженерно-педагогічна академія
Библиографическое описание: Ільмінська О. О. Визначення змісту навчання майбутніх фахівців харчової галузі технології м’яса та м’ясопродуктів / О. О. Ільмінська // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 40-41. - С. 46-50.
Краткий осмотр (реферат): The article considers the requirements to the content of training technology of meat and meat products for the future engineers of the food industry. It is asked to summarize and structure the content of teaching the subject in the following areas: technology of meat, meat technology, the technology of meat canned foods. Рассмотрены требования к содержанию обучения технологии мяса и мясопродуктов будущих инженеров-технологов пищевой промышленности. Предложено обобщать и структурировать содержание обучения данной теме по следующим направлениям: технология мяса, технология мясопродуктов, технология мясных баночных консервов.
Розглянуто вимоги до змісту навчання технології м'яса і м'ясопродуктів майбутніх інженерів-технологів харчової промисловості. Запропоновано узагальнювати і структурувати зміст навчання цієї теми за такими напрямами: технологія м'яса, технологія м'ясопродуктів, технологія м'ясних банкових консервів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/3110
ISSN: 2074-8922
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
9.pdf282,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.