Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3110
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ільмінська, О. О. | - |
dc.contributor.author | Ilminska, O. | - |
dc.date.accessioned | 2014-02-17T10:19:04Z | - |
dc.date.available | 2014-02-17T10:19:04Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Ільмінська О. О. Визначення змісту навчання майбутніх фахівців харчової галузі технології м’яса та м’ясопродуктів / О. О. Ільмінська // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 40-41. - С. 46-50. | - |
dc.identifier.issn | 2074-8922 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3110 | - |
dc.description.abstract | The article considers the requirements to the content of training technology of meat and meat products for the future engineers of the food industry. It is asked to summarize and structure the content of teaching the subject in the following areas: technology of meat, meat technology, the technology of meat canned foods. Рассмотрены требования к содержанию обучения технологии мяса и мясопродуктов будущих инженеров-технологов пищевой промышленности. Предложено обобщать и структурировать содержание обучения данной теме по следующим направлениям: технология мяса, технология мясопродуктов, технология мясных баночных консервов. | uk_UK |
dc.description.abstract | Розглянуто вимоги до змісту навчання технології м'яса і м'ясопродуктів майбутніх інженерів-технологів харчової промисловості. Запропоновано узагальнювати і структурувати зміст навчання цієї теми за такими напрямами: технологія м'яса, технологія м'ясопродуктів, технологія м'ясних банкових консервів. | - |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Українська інженерно-педагогічна академія | uk_UK |
dc.subject | technology of meat | uk_UK |
dc.subject | meat products | uk_UK |
dc.subject | meat canned foods | uk_UK |
dc.subject | engineer food processing | uk_UK |
dc.subject | learning | uk_UK |
dc.subject | технология мяса | uk_UK |
dc.subject | мясопродуктов | uk_UK |
dc.subject | мясных баночных консервов | uk_UK |
dc.subject | инженер-технолог пищевой промышленности | uk_UK |
dc.subject | содержание обучения | uk_UK |
dc.subject | модель содержания | uk_UK |
dc.subject | параметры | uk_UK |
dc.subject | technology of meat | uk_UK |
dc.subject | meat products | uk_UK |
dc.subject | meat canned foods | uk_UK |
dc.subject | engineer food processing | uk_UK |
dc.subject | learning | uk_UK |
dc.subject | технология мяса | uk_UK |
dc.subject | мясопродуктов | uk_UK |
dc.subject | мясных баночных консервов | uk_UK |
dc.subject | содержание обучения | uk_UK |
dc.subject | инженер-технолог пищевой промышленности | uk_UK |
dc.subject | модель содержания | uk_UK |
dc.subject | параметры | uk_UK |
dc.subject | технологія м'яса | - |
dc.subject | технологія м'ясопродуктів | - |
dc.subject | технологія м'ясних банкових консервів | - |
dc.subject | інженер-технолог харчової промисловості | - |
dc.subject | зміст навчання | - |
dc.subject | модель змісту | - |
dc.subject | параметри | - |
dc.title | ВИЗНАЧЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА ТА М'ЯСОПРОДУКТІВ | uk_UK |
dc.title.alternative | Determination of Training Future Professionals of Food Technology of Meat and Meat Products | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
9.pdf | 282,17 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.