Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3110
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІльмінська, О. О.-
dc.contributor.authorIlminska, O.-
dc.date.accessioned2014-02-17T10:19:04Z-
dc.date.available2014-02-17T10:19:04Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationІльмінська О. О. Визначення змісту навчання майбутніх фахівців харчової галузі технології м’яса та м’ясопродуктів / О. О. Ільмінська // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 40-41. - С. 46-50.-
dc.identifier.issn2074-8922-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3110-
dc.description.abstractThe article considers the requirements to the content of training technology of meat and meat products for the future engineers of the food industry. It is asked to summarize and structure the content of teaching the subject in the following areas: technology of meat, meat technology, the technology of meat canned foods. Рассмотрены требования к содержанию обучения технологии мяса и мясопродуктов будущих инженеров-технологов пищевой промышленности. Предложено обобщать и структурировать содержание обучения данной теме по следующим направлениям: технология мяса, технология мясопродуктов, технология мясных баночных консервов.uk_UK
dc.description.abstractРозглянуто вимоги до змісту навчання технології м'яса і м'ясопродуктів майбутніх інженерів-технологів харчової промисловості. Запропоновано узагальнювати і структурувати зміст навчання цієї теми за такими напрямами: технологія м'яса, технологія м'ясопродуктів, технологія м'ясних банкових консервів.-
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherУкраїнська інженерно-педагогічна академіяuk_UK
dc.subjecttechnology of meatuk_UK
dc.subjectmeat productsuk_UK
dc.subjectmeat canned foodsuk_UK
dc.subjectengineer food processinguk_UK
dc.subjectlearninguk_UK
dc.subjectтехнология мясаuk_UK
dc.subjectмясопродуктовuk_UK
dc.subjectмясных баночных консервовuk_UK
dc.subjectинженер-технолог пищевой промышленностиuk_UK
dc.subjectсодержание обученияuk_UK
dc.subjectмодель содержанияuk_UK
dc.subjectпараметрыuk_UK
dc.subjecttechnology of meatuk_UK
dc.subjectmeat productsuk_UK
dc.subjectmeat canned foodsuk_UK
dc.subjectengineer food processinguk_UK
dc.subjectlearninguk_UK
dc.subjectтехнология мясаuk_UK
dc.subjectмясопродуктовuk_UK
dc.subjectмясных баночных консервовuk_UK
dc.subjectсодержание обученияuk_UK
dc.subjectинженер-технолог пищевой промышленностиuk_UK
dc.subjectмодель содержанияuk_UK
dc.subjectпараметрыuk_UK
dc.subjectтехнологія м'яса-
dc.subjectтехнологія м'ясопродуктів-
dc.subjectтехнологія м'ясних банкових консервів-
dc.subjectінженер-технолог харчової промисловості-
dc.subjectзміст навчання-
dc.subjectмодель змісту-
dc.subjectпараметри-
dc.titleВИЗНАЧЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА ТА М'ЯСОПРОДУКТІВuk_UK
dc.title.alternativeDetermination of Training Future Professionals of Food Technology of Meat and Meat Productsuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
9.pdf282,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.