Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3110
Title: ВИЗНАЧЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА ТА М'ЯСОПРОДУКТІВ
Other Titles: Determination of Training Future Professionals of Food Technology of Meat and Meat Products
Authors: Ільмінська, О. О.
Ilminska, O.
Keywords: technology of meat
meat products
meat canned foods
engineer food processing
learning
технология мяса
мясопродуктов
мясных баночных консервов
инженер-технолог пищевой промышленности
содержание обучения
модель содержания
параметры
technology of meat
meat products
meat canned foods
engineer food processing
learning
технология мяса
мясопродуктов
мясных баночных консервов
содержание обучения
инженер-технолог пищевой промышленности
модель содержания
параметры
технологія м'яса
технологія м'ясопродуктів
технологія м'ясних банкових консервів
інженер-технолог харчової промисловості
зміст навчання
модель змісту
параметри
Issue Date: 2013
Publisher: Українська інженерно-педагогічна академія
Citation: Ільмінська О. О. Визначення змісту навчання майбутніх фахівців харчової галузі технології м’яса та м’ясопродуктів / О. О. Ільмінська // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 40-41. - С. 46-50.
Abstract: The article considers the requirements to the content of training technology of meat and meat products for the future engineers of the food industry. It is asked to summarize and structure the content of teaching the subject in the following areas: technology of meat, meat technology, the technology of meat canned foods. Рассмотрены требования к содержанию обучения технологии мяса и мясопродуктов будущих инженеров-технологов пищевой промышленности. Предложено обобщать и структурировать содержание обучения данной теме по следующим направлениям: технология мяса, технология мясопродуктов, технология мясных баночных консервов.
Розглянуто вимоги до змісту навчання технології м'яса і м'ясопродуктів майбутніх інженерів-технологів харчової промисловості. Запропоновано узагальнювати і структурувати зміст навчання цієї теми за такими напрямами: технологія м'яса, технологія м'ясопродуктів, технологія м'ясних банкових консервів.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/3110
ISSN: 2074-8922
Appears in Collections:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf282,17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.