Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3110
Title: | ВИЗНАЧЕННЯ ЗМІСТУ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ТЕХНОЛОГІЇ М'ЯСА ТА М'ЯСОПРОДУКТІВ |
Other Titles: | Determination of Training Future Professionals of Food Technology of Meat and Meat Products |
Authors: | Ільмінська, О. О. Ilminska, O. |
Keywords: | technology of meat meat products meat canned foods engineer food processing learning технология мяса мясопродуктов мясных баночных консервов инженер-технолог пищевой промышленности содержание обучения модель содержания параметры technology of meat meat products meat canned foods engineer food processing learning технология мяса мясопродуктов мясных баночных консервов содержание обучения инженер-технолог пищевой промышленности модель содержания параметры технологія м'яса технологія м'ясопродуктів технологія м'ясних банкових консервів інженер-технолог харчової промисловості зміст навчання модель змісту параметри |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Українська інженерно-педагогічна академія |
Citation: | Ільмінська О. О. Визначення змісту навчання майбутніх фахівців харчової галузі технології м’яса та м’ясопродуктів / О. О. Ільмінська // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 40-41. - С. 46-50. |
Abstract: | The article considers the requirements to the content of training technology of meat and meat
products for the future engineers of the food industry. It is asked to summarize and structure the
content of teaching the subject in the following areas: technology of meat, meat technology, the technology of meat canned foods. Рассмотрены требования к содержанию обучения технологии мяса и мясопродуктов
будущих инженеров-технологов пищевой промышленности. Предложено обобщать и
структурировать содержание обучения данной теме по следующим направлениям:
технология мяса, технология мясопродуктов, технология мясных баночных консервов. Розглянуто вимоги до змісту навчання технології м'яса і м'ясопродуктів майбутніх інженерів-технологів харчової промисловості. Запропоновано узагальнювати і структурувати зміст навчання цієї теми за такими напрямами: технологія м'яса, технологія м'ясопродуктів, технологія м'ясних банкових консервів. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3110 |
ISSN: | 2074-8922 |
Appears in Collections: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.