Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3102
Title: | ВИЗНАЧЕННЯ КРИТЕРІЇВ ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ У ЗМІСТІ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ |
Other Titles: | Determination of the Design Criteria of the Food Industry in the Content of the Training of Future Engineers |
Authors: | Долуда, А. В. Doluda, A. |
Keywords: | food industry a young professional of food industry industry standards of education job descriptions equipment process equipment design of the industry. пищевая промышленность молодой специалист пищевой отрасли отраслевые стандарты образования должностные инструкции оснащение технологическое оборудование проектирование предприятий отрасли харчова промисловість підприємства харчової промисловості проектування технологічне проектування технологічне обладнання технологічна лінія функціональна ознака продуктивність критерій |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Українська інженерно-педагогічна академія |
Citation: | Долуда А. В. Визначення критеріїв проектування підприємств харчової промисловості у змісті навчання майбутніх інженерів / А. В. Долуда // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 40-41. - С. 39-45. |
Abstract: | The paper discusses some of the features of training specialists for the food industry. The essence of
the concept of "technological design of the food industry" is shown. The main task of technological design is
considered. Based on systematic functional and technological parameters of the equipment the author
determined the criteria of equipment, the use of which is most appropriate for the design of modern production lines of food production. Рассмотрены некоторые особенности подготовки специалистов для предприятий пищевой
промышленности. Раскрыта сущность понятия «технологическое проектирование предприятий
пищевой промышленности». Определены основные задачи технологического проектирования. На
основании систематизации функционально-технологических параметров оборудования определены
критерии оборудования, использование которых наиболее целесообразно для проектирования
современных технологических линий пищевых производств. Розглянуто деякі особливості підготовки фахівців для підприємств харчової промисловості. Розкрито сутність поняття «технологічне проектування підприємств харчової промисловості». Визначено основні завдання технологічного проектування. На підставі систематизації функціонально-технологічних параметрів устаткування визначено критерії обладнання, використання яких є найдоцільнішим для проектування сучасних технологічних ліній харчових виробництв. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/3102 |
ISSN: | 2074-8922 |
Appears in Collections: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.