Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3102
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДолуда, А. В.-
dc.contributor.authorDoluda, A.-
dc.date.accessioned2014-02-17T09:47:22Z-
dc.date.available2014-02-17T09:47:22Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationДолуда А. В. Визначення критеріїв проектування підприємств харчової промисловості у змісті навчання майбутніх інженерів / А. В. Долуда // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 40-41. - С. 39-45.-
dc.identifier.issn2074-8922-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/3102-
dc.description.abstractThe paper discusses some of the features of training specialists for the food industry. The essence of the concept of "technological design of the food industry" is shown. The main task of technological design is considered. Based on systematic functional and technological parameters of the equipment the author determined the criteria of equipment, the use of which is most appropriate for the design of modern production lines of food production. Рассмотрены некоторые особенности подготовки специалистов для предприятий пищевой промышленности. Раскрыта сущность понятия «технологическое проектирование предприятий пищевой промышленности». Определены основные задачи технологического проектирования. На основании систематизации функционально-технологических параметров оборудования определены критерии оборудования, использование которых наиболее целесообразно для проектирования современных технологических линий пищевых производств.uk_UK
dc.description.abstractРозглянуто деякі особливості підготовки фахівців для підприємств харчової промисловості. Розкрито сутність поняття «технологічне проектування підприємств харчової промисловості». Визначено основні завдання технологічного проектування. На підставі систематизації функціонально-технологічних параметрів устаткування визначено критерії обладнання, використання яких є найдоцільнішим для проектування сучасних технологічних ліній харчових виробництв.-
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherУкраїнська інженерно-педагогічна академіяuk_UK
dc.subjectfood industryuk_UK
dc.subjecta young professional of food industryuk_UK
dc.subjectindustry standards of educationuk_UK
dc.subjectjob descriptionsuk_UK
dc.subjectequipmentuk_UK
dc.subjectprocess equipmentuk_UK
dc.subjectdesign of the industry.uk_UK
dc.subjectпищевая промышленностьuk_UK
dc.subjectмолодой специалист пищевой отраслиuk_UK
dc.subjectотраслевые стандарты образованияuk_UK
dc.subjectдолжностные инструкцииuk_UK
dc.subjectоснащениеuk_UK
dc.subjectтехнологическое оборудованиеuk_UK
dc.subjectпроектирование предприятий отраслиuk_UK
dc.subjectхарчова промисловість-
dc.subjectпідприємства харчової промисловості-
dc.subjectпроектування-
dc.subjectтехнологічне проектування-
dc.subjectтехнологічне обладнання-
dc.subjectтехнологічна лінія-
dc.subjectфункціональна ознака-
dc.subjectпродуктивність-
dc.subjectкритерій-
dc.titleВИЗНАЧЕННЯ КРИТЕРІЇВ ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ У ЗМІСТІ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВuk_UK
dc.title.alternativeDetermination of the Design Criteria of the Food Industry in the Content of the Training of Future Engineersuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
8.pdf323,57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.