Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3102
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Долуда, А. В. | - |
dc.contributor.author | Doluda, A. | - |
dc.date.accessioned | 2014-02-17T09:47:22Z | - |
dc.date.available | 2014-02-17T09:47:22Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Долуда А. В. Визначення критеріїв проектування підприємств харчової промисловості у змісті навчання майбутніх інженерів / А. В. Долуда // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 40-41. - С. 39-45. | - |
dc.identifier.issn | 2074-8922 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/3102 | - |
dc.description.abstract | The paper discusses some of the features of training specialists for the food industry. The essence of the concept of "technological design of the food industry" is shown. The main task of technological design is considered. Based on systematic functional and technological parameters of the equipment the author determined the criteria of equipment, the use of which is most appropriate for the design of modern production lines of food production. Рассмотрены некоторые особенности подготовки специалистов для предприятий пищевой промышленности. Раскрыта сущность понятия «технологическое проектирование предприятий пищевой промышленности». Определены основные задачи технологического проектирования. На основании систематизации функционально-технологических параметров оборудования определены критерии оборудования, использование которых наиболее целесообразно для проектирования современных технологических линий пищевых производств. | uk_UK |
dc.description.abstract | Розглянуто деякі особливості підготовки фахівців для підприємств харчової промисловості. Розкрито сутність поняття «технологічне проектування підприємств харчової промисловості». Визначено основні завдання технологічного проектування. На підставі систематизації функціонально-технологічних параметрів устаткування визначено критерії обладнання, використання яких є найдоцільнішим для проектування сучасних технологічних ліній харчових виробництв. | - |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Українська інженерно-педагогічна академія | uk_UK |
dc.subject | food industry | uk_UK |
dc.subject | a young professional of food industry | uk_UK |
dc.subject | industry standards of education | uk_UK |
dc.subject | job descriptions | uk_UK |
dc.subject | equipment | uk_UK |
dc.subject | process equipment | uk_UK |
dc.subject | design of the industry. | uk_UK |
dc.subject | пищевая промышленность | uk_UK |
dc.subject | молодой специалист пищевой отрасли | uk_UK |
dc.subject | отраслевые стандарты образования | uk_UK |
dc.subject | должностные инструкции | uk_UK |
dc.subject | оснащение | uk_UK |
dc.subject | технологическое оборудование | uk_UK |
dc.subject | проектирование предприятий отрасли | uk_UK |
dc.subject | харчова промисловість | - |
dc.subject | підприємства харчової промисловості | - |
dc.subject | проектування | - |
dc.subject | технологічне проектування | - |
dc.subject | технологічне обладнання | - |
dc.subject | технологічна лінія | - |
dc.subject | функціональна ознака | - |
dc.subject | продуктивність | - |
dc.subject | критерій | - |
dc.title | ВИЗНАЧЕННЯ КРИТЕРІЇВ ПРОЕКТУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ У ЗМІСТІ НАВЧАННЯ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ | uk_UK |
dc.title.alternative | Determination of the Design Criteria of the Food Industry in the Content of the Training of Future Engineers | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
8.pdf | 323,57 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.