Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Нaукова Бібліотека УІПА
ISSN 2412-4443
Репозиторій Української інженерно-педагогічної академії
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Факультет технологічний. Архів
Інші видання (Факультет технологічний)
Навчальні видання (Факультет технологічний)
Наукові видання (Факультет технологічний)
Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 111-120 зі 448.
назад
1
...
9
10
11
12
13
14
15
...
45
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014-10-15
ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ Й ПОДОВЖЕННЯ ТЕРМІНІВ ЗБЕРІГАННЯ ПІСОЧНОГО ПЕЧИВА
Єрьоменко, С. О.
;
Чуйко, А. М.
;
Чуйко, М. М.
2014-10-15
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗЕФІРУ З ВИКОРИСТАННЯМ НАТУРАЛЬНИХ БАРВНИКІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Дриль, М. В.
;
Чуйко, А. М.
;
Чуйко, М. М.
2014-10-16
ЕВОЛЮЦІЯ КОНСТРУКЦІЇ ТА КОНСТРУЮВАННЯ ОДЯГУ
Кириченко, О. М.
;
Жук, Г. В.
2014-10-16
ПРИЧИНЫ, ВЫЗЫВАЮЩИЕ ПОСАДКУ МАТЕРИАЛОВ ПРИ СОЕДИНЕНИИ ДЕТАЛЕЙ ШВЕЙНЫХ ИЗДЕЛИЙ
Попова, Т. И.
;
Махлай, О. С.
2014-10-16
ФОРМУВАННЯ ЦІЛЕЙ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ДО ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
Лазарєва, Т. А.
2014-10-16
МОДНАЯ КАРТИНКА ХІХ СТ. КАК МАТЕРИАЛ ДЛЯ ИЗУЧЕНИЯ ИСТОРИИ КОСТЮМА
Панова, М. В.
;
Кузнецова, В. В.
2015-06-16
ПРО ОДИН МЕТОД ВІДНОВЛЕННЯ ВНУТРІШНЬОЇ СТРУКТУРИ КОРИ ЗЕМЛІ В ШАХТНІЙ СЕЙСМІЧНІЙ ТОМОГРАФІЇ
Драгун В.В.
2014-10-20
МОЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ КАЛЬЦІЙВМІЩУЮЧИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ
Шейка, А. І.
;
Чуйко, А. М.
;
Чуйко, М. М.
2015-06-16
ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ЯКОСТІ СМАЖЕНИХ КОВБАС ВІД ПРОВІДНИХ ВИРОБНИКІВ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЗДІЙСНЕННЯ МИТНОГО КОНТРОЛЮ
Дзигар В.
2014-10-20
ЦИФРОВІ СПОСОБИ ВИГОТОВЛЕННЯ ДРУКАРСЬКИХ ФОРМ ДЛЯ ФЛЕКСОГРАФІЇ
Яценко, Л. О.
Перегляд
Автор
31
Цихановська, І.В.
30
Александров, О.В.
17
Барсова, З. В.
10
Борисенко, Д. В.
10
Цихановская, И. В.
9
Гонтар, Т.Б.
9
Илюха, Н. Г.
9
Рябчиков, М. Л.
9
Скородумова, О. Б.
8
Александров, А. В.
.
далі >
Тема
3
безглютенова дієта
3
домішки ліпідо-магнетитової суспе...
3
раціональне харчування
3
текстильні матеріали
3
харчові добавки
3
харчування людини
2
engineer-teacher of sewing profile
2
professionally important qualities
2
борошняна продукція
2
борошняні кондитерські вироби
.
далі >
за датою випуску
143
2016
109
2014
102
2015
35
2017
22
2020
15
2012
10
2013
7
2011
1
2010
Has File(s)
444
true