Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/3554
Название: | ФОРМУВАННЯ ЦІЛЕЙ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ТЕХНОЛОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ДО ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ |
Авторы: | Лазарєва, Т. А. |
Ключевые слова: | інженер – технолог харчова галузь |
Дата публикации: | 16-окт-2014 |
Краткий осмотр (реферат): | Однією з основних задач розробки методичної системи професійної підготовки майбутніх інженерів – технологів харчової галузі до творчої діяльності є розробка цілей навчальної діяльності. Цілі освіти конкретизується через тріаду цілей навчання, розвитку та виховання. Цілями професійного навчання майбутніх інженерів-технологів харчової галузі до творчої діяльності є засвоєння професійних знань, формування умінь та навичок професійної творчої діяльності, практичне оволодіння методами, засобами та формами творчої діяльності. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/3554 |
Располагается в коллекциях: | Наукові видання (Факультет технологічний) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lazareva.docx | 13,23 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.