Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2684
Назва: ЕВРИСТИЧНІ ОРІЄНТИРИ В ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ «ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ»
Автори: Сталовєрова, К. Ю.
Погорєлова Л. В.
Ключові слова: евристична діяльність
евристичні орієнтири
правила-орієнтири
евристичний довід
евристичне міркування
евристичні стратегії
евристичні накази
евристичні поради
евристичні схеми
евристики
Дата публікації: 21-жов-2013
Бібліографічний опис: Сталовєрова, Кристина Юріївна. Евристичні орієнтири в процесі навчання "Технології виробництва продукції громадського харчування" [Текст] / К. Ю. Сталовєрова, Л. В. Погорєлова // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : збірник наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Х., 2010. - Вип. 28-29. -
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізована можливість і необхідність створення, а також широкого застосування евристичних орієнтирів під час вивчення харчових дисциплін майбутніми інженерами-педагогами. Автор розглядає загальні евристики, які застосовуються практично у всіх галузях знань. Підвищити рівень знань, умінь та навичок студентів інженерних спеціальностей можна завдяки розробленій методиці з застосуванням евристичних орієнтирів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2684
Розташовується у зібраннях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10skypcp.pdf208,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.