Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2684
Назва: | ЕВРИСТИЧНІ ОРІЄНТИРИ В ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ «ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ» |
Автори: | Сталовєрова, К. Ю. Погорєлова Л. В. |
Ключові слова: | евристична діяльність евристичні орієнтири правила-орієнтири евристичний довід евристичне міркування евристичні стратегії евристичні накази евристичні поради евристичні схеми евристики |
Дата публікації: | 21-жов-2013 |
Бібліографічний опис: | Сталовєрова, Кристина Юріївна. Евристичні орієнтири в процесі навчання "Технології виробництва продукції громадського харчування" [Текст] / К. Ю. Сталовєрова, Л. В. Погорєлова // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : збірник наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Х., 2010. - Вип. 28-29. - |
Короткий огляд (реферат): | У статті проаналізована можливість і необхідність створення, а також широкого застосування евристичних орієнтирів під час вивчення харчових дисциплін майбутніми інженерами-педагогами. Автор розглядає загальні евристики, які застосовуються практично у всіх галузях знань. Підвищити рівень знань, умінь та навичок студентів інженерних спеціальностей можна завдяки розробленій методиці з застосуванням евристичних орієнтирів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/2684 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
10skypcp.pdf | 208,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.