Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2684
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСталовєрова, К. Ю.-
dc.contributor.authorПогорєлова Л. В.-
dc.date.accessioned2013-10-21T10:50:53Z-
dc.date.available2013-10-21T10:50:53Z-
dc.date.issued2013-10-21-
dc.identifier.citationСталовєрова, Кристина Юріївна. Евристичні орієнтири в процесі навчання "Технології виробництва продукції громадського харчування" [Текст] / К. Ю. Сталовєрова, Л. В. Погорєлова // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : збірник наук. пр. / Укр. інж.-пед. акад. - Х., 2010. - Вип. 28-29. --
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2684-
dc.description.abstractУ статті проаналізована можливість і необхідність створення, а також широкого застосування евристичних орієнтирів під час вивчення харчових дисциплін майбутніми інженерами-педагогами. Автор розглядає загальні евристики, які застосовуються практично у всіх галузях знань. Підвищити рівень знань, умінь та навичок студентів інженерних спеціальностей можна завдяки розробленій методиці з застосуванням евристичних орієнтирів.-
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectевристична діяльність-
dc.subjectевристичні орієнтири-
dc.subjectправила-орієнтири-
dc.subjectевристичний довід-
dc.subjectевристичне міркування-
dc.subjectевристичні стратегії-
dc.subjectевристичні накази-
dc.subjectевристичні поради-
dc.subjectевристичні схеми-
dc.subjectевристики-
dc.titleЕВРИСТИЧНІ ОРІЄНТИРИ В ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ «ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ»uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
10skypcp.pdf208,61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.