Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2669
Название: РОЗВИТОК МОТИВАЦІЙНОЇ СФЕРИ СТУДЕНТІВ ЯК ОСНОВА ДОСЯГНЕННЯ УСПІХУ В МАЙБУТНІЙ ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ
Авторы: Грень, Л. М.
Дата публикации: 18-окт-2013
Краткий осмотр (реферат): Незаперечною є думка, що забезпечити конкурентоспроможність сучасної економіки на світовому рівні можуть ініціативні, вольові, упевнені в собі фахівці. У зв’язку з цим виникає об’єктивна необхідність удосконалення системи вищої освіти, спрямованої на формування особистості, яка усвідомлює свої можливості, здібності, потреби, прагне до досягнення успіху в професійній діяльності. Отже, актуальною є проблема вивчення потребо- мотиваційної сфери особистості студента, формування її спрямованості на майбутню професійну діяльність та досягнення бажаних результатів у ній. Розвиток мотиваційної сфери особистості сприяє підвищенню ефективності підготовки майбутніх фахівців, оскільки саме вона регулює й активізує діяльність суб’єкта навчання.
Описание: Грень, Лариса Миколаївна. Розвиток мотиваційної сфери студентів як основа досягнення успіху в майбутній професійній діяльності [Текст] / Л. М. Грень // Проблеми інженерно-педагогічної освіти : збірник наук. праць / Укр. інж.-пед. акад. - 2010. - Вип. 28-29. - С. 209-214.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/2669
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
10glmfpa.pdf211,87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.