Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2600
Назва: Проблеми організації самостійної роботи студентів при вивченні дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства»
Автори: Мостова, Л. М.
Гапоненко, В. О.
Галясний, І. В.
Ключові слова: позааудиторна робота
самостійна робота студентів
організація самостійної роботи студентів
інформатизація вищої професійної освіти
інформаційні технології навчання
мультимедіа
веб-квест
Дата публікації: 16-вер-2013
Бібліографічний опис: Мостова Л. М. Проблеми організації самостійної роботи студентів при вивченні дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" / Л. М. Мостова, В. О. Гапоненко, І. В. Галясний // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 302-308.
Короткий огляд (реферат): Проведено дослідження проблем організації самостійної роботи студентів в умовах інформаційних технологій. Визначено переваги використання інформаційних технологій в організації самостійної роботи студентів, серед яких: широкі можливості комп’ютера з обробки інформації, створення реального оточення, посилення мотивації навчання, можливість користування мережею Інтернет. Розроблено методику вдосконалення самостійної роботи студентів на основі методу веб-квесту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/2600
Розташовується у зібраннях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мостовая.pdf423,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.