Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2600
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМостова, Л. М.-
dc.contributor.authorГапоненко, В. О.-
dc.contributor.authorГалясний, І. В.-
dc.date.accessioned2013-09-16T12:27:35Z-
dc.date.available2013-09-16T12:27:35Z-
dc.date.issued2013-09-16-
dc.identifier.citationМостова Л. М. Проблеми організації самостійної роботи студентів при вивченні дисципліни "Технологія продукції ресторанного господарства" / Л. М. Мостова, В. О. Гапоненко, І. В. Галясний // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 302-308.-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2600-
dc.description.abstractПроведено дослідження проблем організації самостійної роботи студентів в умовах інформаційних технологій. Визначено переваги використання інформаційних технологій в організації самостійної роботи студентів, серед яких: широкі можливості комп’ютера з обробки інформації, створення реального оточення, посилення мотивації навчання, можливість користування мережею Інтернет. Розроблено методику вдосконалення самостійної роботи студентів на основі методу веб-квесту.-
dc.subjectпозааудиторна робота-
dc.subjectсамостійна робота студентів-
dc.subjectорганізація самостійної роботи студентів-
dc.subjectінформатизація вищої професійної освіти-
dc.subjectінформаційні технології навчання-
dc.subjectмультимедіа-
dc.subjectвеб-квест-
dc.titleПроблеми організації самостійної роботи студентів при вивченні дисципліни «Технологія продукції ресторанного господарства»uk_UK
Располагается в коллекциях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мостовая.pdf423,51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.