Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2586
Title: Суперечності професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі в навчанні проектуванню харчових підприємств
Authors: Долуда, А. В.
Keywords: харчова промисловість
фахівець харчової галузі
галузеві стандарти освіти
посадові інструкції
професійна підготовка
суперечності
оснащення
технологічне обладнання
проектування підприємств галузі
Issue Date: 16-Sep-2013
Citation: Долуда А. В. Суперечності професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі в навчанні проектуванню харчових підприємств / А. В. Долуда // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 219-225.
Abstract: Приділено увагу особливостям розвитку харчової галузі України. Розглянуто питання підготовки у ВНЗ конкурентоспроможного молодого фахівця харчової галузі. Сформульовано суперечності між рівнем підготовки фахівців харчової галузі у ВНЗ та вимогами, які сьогодні висуваються до молодого спеціаліста галузі.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2586
Appears in Collections:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Долуда.pdf385,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.