Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2586
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Долуда, А. В. | - |
dc.date.accessioned | 2013-09-16T12:15:46Z | - |
dc.date.available | 2013-09-16T12:15:46Z | - |
dc.date.issued | 2013-09-16 | - |
dc.identifier.citation | Долуда А. В. Суперечності професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі в навчанні проектуванню харчових підприємств / А. В. Долуда // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 219-225. | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2586 | - |
dc.description.abstract | Приділено увагу особливостям розвитку харчової галузі України. Розглянуто питання підготовки у ВНЗ конкурентоспроможного молодого фахівця харчової галузі. Сформульовано суперечності між рівнем підготовки фахівців харчової галузі у ВНЗ та вимогами, які сьогодні висуваються до молодого спеціаліста галузі. | - |
dc.subject | харчова промисловість | - |
dc.subject | фахівець харчової галузі | - |
dc.subject | галузеві стандарти освіти | - |
dc.subject | посадові інструкції | - |
dc.subject | професійна підготовка | - |
dc.subject | суперечності | - |
dc.subject | оснащення | - |
dc.subject | технологічне обладнання | - |
dc.subject | проектування підприємств галузі | - |
dc.title | Суперечності професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі в навчанні проектуванню харчових підприємств | uk_UK |
Располагается в коллекциях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Долуда.pdf | 385,53 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.