Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2586
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДолуда, А. В.-
dc.date.accessioned2013-09-16T12:15:46Z-
dc.date.available2013-09-16T12:15:46Z-
dc.date.issued2013-09-16-
dc.identifier.citationДолуда А. В. Суперечності професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі в навчанні проектуванню харчових підприємств / А. В. Долуда // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 219-225.-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2586-
dc.description.abstractПриділено увагу особливостям розвитку харчової галузі України. Розглянуто питання підготовки у ВНЗ конкурентоспроможного молодого фахівця харчової галузі. Сформульовано суперечності між рівнем підготовки фахівців харчової галузі у ВНЗ та вимогами, які сьогодні висуваються до молодого спеціаліста галузі.-
dc.subjectхарчова промисловість-
dc.subjectфахівець харчової галузі-
dc.subjectгалузеві стандарти освіти-
dc.subjectпосадові інструкції-
dc.subjectпрофесійна підготовка-
dc.subjectсуперечності-
dc.subjectоснащення-
dc.subjectтехнологічне обладнання-
dc.subjectпроектування підприємств галузі-
dc.titleСуперечності професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі в навчанні проектуванню харчових підприємствuk_UK
Розташовується у зібраннях:Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Долуда.pdf385,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.