Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/2586
Название: | Суперечності професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі в навчанні проектуванню харчових підприємств |
Авторы: | Долуда, А. В. |
Ключевые слова: | харчова промисловість фахівець харчової галузі галузеві стандарти освіти посадові інструкції професійна підготовка суперечності оснащення технологічне обладнання проектування підприємств галузі |
Дата публикации: | 16-сен-2013 |
Библиографическое описание: | Долуда А. В. Суперечності професійної підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової галузі в навчанні проектуванню харчових підприємств / А. В. Долуда // Проблеми інженерно-педагогічної освіти. - 2013. - № 38-39. - С. 219-225. |
Краткий осмотр (реферат): | Приділено увагу особливостям розвитку харчової галузі України. Розглянуто питання підготовки у ВНЗ конкурентоспроможного молодого фахівця харчової галузі. Сформульовано суперечності між рівнем підготовки фахівців харчової галузі у ВНЗ та вимогами, які сьогодні висуваються до молодого спеціаліста галузі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/2586 |
Располагается в коллекциях: | Проблеми інженерно-педагогічної освіти (Збірник наукових праць) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Долуда.pdf | 385,53 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.