Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/225
Назва: | РОЛЬ СТАБІЛІЗАТОРІВ В ТЕХНОЛОГІЇ ЗАМОРОЖЕНИХ ДЕСЕРТІВ ЗАНИЖЕНОЇ КАЛОРІЙНОСТІ |
Автори: | Сидоренко, Ю. Ю. |
Дата публікації: | 18-тра-2012 |
Опис: | Роль стабілізаторів в технології заморожених десертів заниженої калорійності [Текст] / Ю. Ю. Сидоренко ; кер. роботи Л. М. Мостова // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 20. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/225 |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sydorenko_YuYu.pdf | 166,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.