Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/220
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШопина, К. О.-
dc.date.accessioned2012-05-18T12:09:52Z-
dc.date.available2012-05-18T12:09:52Z-
dc.date.issued2012-05-18-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/220-
dc.descriptionК. О. Технология приготовления блюда «Котлеты натуральные» c добавлением клетчатки пшеницы [Текст] / К. О. Шопина ; рук. работы: Т. А. Лазарева, С. И. Бухкало // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 29.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.titleТЕХНОЛОГИЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ БЛЮДА «КОТЛЕТЫ НАТУРАЛЬНЫЕ» C ДОБАВЛЕНИЕМ КЛЕТЧАТКИ ПШЕНИЦЫru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shopina_KO.pdf166,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.