Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/220
Назва: ТЕХНОЛОГИЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ БЛЮДА «КОТЛЕТЫ НАТУРАЛЬНЫЕ» C ДОБАВЛЕНИЕМ КЛЕТЧАТКИ ПШЕНИЦЫ
Автори: Шопина, К. О.
Дата публікації: 18-тра-2012
Опис: К. О. Технология приготовления блюда «Котлеты натуральные» c добавлением клетчатки пшеницы [Текст] / К. О. Шопина ; рук. работы: Т. А. Лазарева, С. И. Бухкало // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 29.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/220
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shopina_KO.pdf166,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.