Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/220
Title: | ТЕХНОЛОГИЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ БЛЮДА «КОТЛЕТЫ НАТУРАЛЬНЫЕ» C ДОБАВЛЕНИЕМ КЛЕТЧАТКИ ПШЕНИЦЫ |
Authors: | Шопина, К. О. |
Issue Date: | 18-May-2012 |
Description: | К. О. Технология приготовления блюда «Котлеты натуральные» c добавлением клетчатки пшеницы [Текст] / К. О. Шопина ; рук. работы: Т. А. Лазарева, С. И. Бухкало // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 29. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/220 |
Appears in Collections: | Тези студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Shopina_KO.pdf | 166,39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.