Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/208
Назва: | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЙ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБІВ З ЗАЛІЗОВМІСНОЮ ХАРЧОВОЮ ДОБАВКОЮ |
Автори: | Однокопила, Л. А. |
Дата публікації: | 18-тра-2012 |
Опис: | Розробка технологій м'ясних січених виробів з залізовмісною харчовою добавкою [Текст] / Л. А. Однокопила ; кер. роботи В. О. Коваленко // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 16. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/208 |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Odnokopyla_LA.pdf | 158,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.