Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/208
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Однокопила, Л. А. | - |
dc.date.accessioned | 2012-05-18T11:59:20Z | - |
dc.date.available | 2012-05-18T11:59:20Z | - |
dc.date.issued | 2012-05-18 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/208 | - |
dc.description | Розробка технологій м'ясних січених виробів з залізовмісною харчовою добавкою [Текст] / Л. А. Однокопила ; кер. роботи В. О. Коваленко // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 16. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.title | РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЙ М’ЯСНИХ СІЧЕНИХ ВИРОБІВ З ЗАЛІЗОВМІСНОЮ ХАРЧОВОЮ ДОБАВКОЮ | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Odnokopyla_LA.pdf | 158,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.