Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/196
Назва: ТЕХНОЛОГИЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ЛИМОННОГО МОРОЖЕНОГО С ДОБАВЛЕНИЕМ АНИСА И МЕЛИСЫ
Автори: Кубракова, Е. Б.
Дата публікації: 18-тра-2012
Опис: Технология приготовления лимонного мороженого с добавлением аниса и мелисы [Текст] / Е. Б. Кубракова ; рук. работы: Т. А. Лазарева, Н. П. Рубан // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 35.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/196
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kubrakova_EB.pdf165,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.