Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/196
Назва: | ТЕХНОЛОГИЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ЛИМОННОГО МОРОЖЕНОГО С ДОБАВЛЕНИЕМ АНИСА И МЕЛИСЫ |
Автори: | Кубракова, Е. Б. |
Дата публікації: | 18-тра-2012 |
Опис: | Технология приготовления лимонного мороженого с добавлением аниса и мелисы [Текст] / Е. Б. Кубракова ; рук. работы: Т. А. Лазарева, Н. П. Рубан // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 35. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/196 |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kubrakova_EB.pdf | 165,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.