Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/196
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кубракова, Е. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2012-05-18T11:49:05Z | - |
dc.date.available | 2012-05-18T11:49:05Z | - |
dc.date.issued | 2012-05-18 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/196 | - |
dc.description | Технология приготовления лимонного мороженого с добавлением аниса и мелисы [Текст] / Е. Б. Кубракова ; рук. работы: Т. А. Лазарева, Н. П. Рубан // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 35. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.title | ТЕХНОЛОГИЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ЛИМОННОГО МОРОЖЕНОГО С ДОБАВЛЕНИЕМ АНИСА И МЕЛИСЫ | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kubrakova_EB.pdf | 165,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.