Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/196
Title: ТЕХНОЛОГИЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ЛИМОННОГО МОРОЖЕНОГО С ДОБАВЛЕНИЕМ АНИСА И МЕЛИСЫ
Authors: Кубракова, Е. Б.
Issue Date: 18-May-2012
Description: Технология приготовления лимонного мороженого с добавлением аниса и мелисы [Текст] / Е. Б. Кубракова ; рук. работы: Т. А. Лазарева, Н. П. Рубан // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 35.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/196
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kubrakova_EB.pdf165,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.