Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1875
Название: РОЗРОБКА СТІЙКИХ СУСПЕНЗІЙ СИСТЕМИ МАГНЕТИТ-КОНДИТЕРСЬКІ ЖИРИ
Авторы: Левітін, О. М.
Пугачов, Є. С.
Липовий, Д. В.
Гончаренко, Я. М.
Дата публикации: 13-апр-2012
Серия/номер: АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ ТА РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА. СУЧАСНІ ПИТАННЯ ПІДГОТОВКИ КАДРІВ;
Описание: Метою даної роботи є дослідження впливу харчової добавки магнетиту на окисні зміни жирового компоненту та органолептичні показники цукерок «Сухофрукти в шоколаді».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/1875
Располагается в коллекциях:Статті студентів, магістрів, аспірантів (Факультет технологічний)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tmp3.pdf304,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.