Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/183
Назва: | ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ СОУСІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ |
Автори: | Гавриляка, А. Ю. |
Дата публікації: | 18-тра-2012 |
Опис: | Формування асортименту соусів функціонального призначення [Текст] / А. Ю. Гавриляка ; кер. роботи Т. А. Лазарєва // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 32. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/183 |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gavrylyaka_AYu.pdf | 67,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.