Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/183
Title: ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ СОУСІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
Authors: Гавриляка, А. Ю.
Issue Date: 18-May-2012
Description: Формування асортименту соусів функціонального призначення [Текст] / А. Ю. Гавриляка ; кер. роботи Т. А. Лазарєва // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 32.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/183
Appears in Collections:Тези студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gavrylyaka_AYu.pdf67,32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.