Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/183
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГавриляка, А. Ю.-
dc.date.accessioned2012-05-18T11:13:36Z-
dc.date.available2012-05-18T11:13:36Z-
dc.date.issued2012-05-18-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/183-
dc.descriptionФормування асортименту соусів функціонального призначення [Текст] / А. Ю. Гавриляка ; кер. роботи Т. А. Лазарєва // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 32.ru_RU
dc.language.isootherru_RU
dc.titleФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ СОУСІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Тези студентів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Gavrylyaka_AYu.pdf67,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.