Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/183
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гавриляка, А. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2012-05-18T11:13:36Z | - |
dc.date.available | 2012-05-18T11:13:36Z | - |
dc.date.issued | 2012-05-18 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/183 | - |
dc.description | Формування асортименту соусів функціонального призначення [Текст] / А. Ю. Гавриляка ; кер. роботи Т. А. Лазарєва // Студентська наукова конференція (45-а ; листопад-грудень 2010 р. ; Харків). Ч. 2. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2010. - С. 32. | ru_RU |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.title | ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ СОУСІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Тези студентів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Gavrylyaka_AYu.pdf | 67,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.