Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1235
Назва: | ВИКОРИСТАННЯ CASE-МЕТОДУ ПРИ ВИКЛАДАННІ ДИСЦИПЛІНИ «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ І ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА» |
Автори: | Жуков, Є. В. |
Дата публікації: | 6-гру-2012 |
Опис: | Використання CASE-методу при викладанні дисципліни «Управління якістю продукції і послуг готельно-ресторанного господарства» [Текст] / Є. В. Жуков // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (45-а; 2 березня 2012 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2012. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання. - С. 11. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://hdl.handle.net/123456789/1235 |
Розташовується у зібраннях: | Тези співробітників та викладачів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zhukov_Je.V..pdf | 60,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.