Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1235
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖуков, Є. В.-
dc.date.accessioned2012-12-06T14:15:21Z-
dc.date.available2012-12-06T14:15:21Z-
dc.date.issued2012-12-06-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1235-
dc.descriptionВикористання CASE-методу при викладанні дисципліни «Управління якістю продукції і послуг готельно-ресторанного господарства» [Текст] / Є. В. Жуков // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (45-а; 2 березня 2012 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2012. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання. - С. 11.uk_UK
dc.description.sponsorshipУІПАuk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.titleВИКОРИСТАННЯ CASE-МЕТОДУ ПРИ ВИКЛАДАННІ ДИСЦИПЛІНИ «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ І ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Тези співробітників та викладачів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zhukov_Je.V..pdf60,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.