Please use this identifier to cite or link to this item: http://repo.uipa.edu.ua/jspui/handle/123456789/1235
Title: ВИКОРИСТАННЯ CASE-МЕТОДУ ПРИ ВИКЛАДАННІ ДИСЦИПЛІНИ «УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ І ПОСЛУГ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»
Authors: Жуков, Є. В.
Issue Date: 6-Dec-2012
Description: Використання CASE-методу при викладанні дисципліни «Управління якістю продукції і послуг готельно-ресторанного господарства» [Текст] / Є. В. Жуков // Науково-практична конференція науково-педагогічних працівників, науковців, аспірантів та співробітників академії (45-а; 2 березня 2012 р.; Харків) : збірник тез доповідей / Укр. інж.-пед. акад. - Х. : [б. в.], 2012. - Ч. 2 : Технологічний факультет. Секції : Хімії, нафтоорганічного синтезу та хімічних технологій. Технології харчової промисловості. Технологій та дизайну. Фізичного виховання. - С. 11.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1235
Appears in Collections:Тези співробітників та викладачів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zhukov_Je.V..pdf60,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.